Perry-Sportmassage - MassagetherapieBij Massagetherapie-Perry ben je aan het juiste adres voor behandelingen zowel aan huis als op het werk of gewoon in de praktijk!

VOOR DE THUISWERKERS STOELMASSAGE AAN HUIS, SPECIALE AANBIEDINGEN!!Massagetherapie kan in je eigen persoonlijke omgeving, daar is het soms makkelijker om te ontspannen, omgeven door je eigen spullen, eventueel met zelf gekozen muziek en daarbij bespaart het je ook nog eens reistijd. Wil je ook ervaren hoe fijn een massage op een professionele massagetafel of massagestoel aan huis kan zijn? Neem dan contact op!

Verschillende massages zijn mogelijk: Ontspanningsmassage, Sportmassage, Hawaiiaanse Lomi Lomi, Hotstonemassage, Combi-Hotstone met Ontspanning of een DeepTissue, Anti-Stress-, Bindweefsel-, Afslank-, Cupping-Therapie, Shiatshu-, Bamboe-, Balinese-, Intuitief - massage.

Om de spieren los te maken, te ontspannen, in balans te komen of het zelfgenezend vermogen van je lichaam aan te spreken met een massage of een Dry Needling-behandeling.
MASSAGETHERAPIE

Tarieven in de praktijk:

30 minuten -35,--euro; 45 minuten -45,--euro; 60 minuten -55,--euro; 75 minuten -70,--euro; 90 minuten -85,--euroMASSAGETHERAPIE KAN OOK AAN HUIS!

Tarieven aan huis:

Massagetafel: 40 minuten -55,--euro; 55 minuten -65,--euro; 70 minuten -75,--euro; 85 minuten -90,--euro; in combinatie met Hotstone -15,--euro toeslag

Stoelmassage: In de aanbieding! 25 minuten voor - 30,--euro en 40 minuten voor -45,--euro


MASSAGETHERAPIE KAN OOK OP HET WERK!

Massagetherapie kan ook op het werk/thuiswerk met een effectieve stoelmassage van nek, schouders en rug. Tarieven bedrijfsmassage: Stoelmassage behandelingen; offerte op aanvraag
U bent weer van harte welkom als u en uw naaste omgeving geen symptonen van het Corona-virus onder de leden hebben.

Tarieven voor particulieren zijn incl.btw en reiskosten (afhangelijk van de woonplaats)


Voor informatie en giftcards kunt u contact opnemen met Perry van Heije info@massagetherapie-perry.nlAanvraagformulier

Naam
Bedrijf (optie)
E-mailadres
Telefoon
Adres
Postcode
Woonplaats
Gewenste behandeling


CONTACTGEGEVENS

Massagetherapie-Perry

Postadres: Postbus 550
1200 AN Hilversum

Tel. 06 - 19 85 89 83
info@massagetherapie-perry.nl
www.massagetherapie-perry.nl